کارافرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس


لینک دریافت فایل خرید پایین توضیحات

فرمت word  قابل ویرایش پرینت

تعداد صفحات: 19

 

مقدمه

قرار سردخانه شهر طبس تامین 000/45 نفر ساخته شود. سردخانه گوشت گاو گوسفند مرغ اول تیرماه اخر شهریور ماه توسط اهالی کشتار شده وارد سردخانه شود پس 24 ساعت نگهداری مصرف روز بعد بازار عرضه شود. گوشت ذخیره شده اول دیماه نگهداری اول دیماه اخر اسفند ترتیب طور مساوی هر روز بازار عرضه شوند (فرض انستکه سه ماه کشتار وجود ندارد).

سیب هلو مصرف یک ماه جمعیت اواخر مرداد ماه وارد سردخانه شود (که بالا نرفتن سردخانه برش محصول بصورت 15 روزه نظر گ ایم).

در اوایل مهر ماه نگهداری شود اول مهر ماه اخر همان ماه بطور مساوی روزانه بازار عرضه گردد.

محصولات زمستان مصرف یک ماه جمعیت وارد سردخانه شود اخر مرداد نگهداری شود. سیب زمستانی اخر ازذرماه مصرف یک ماه اهالی وارد سردخانه شود اول فروردین نگهداری شود اخر همان ماه بطور مساوی بازار فرستاده شود.

خیار سبزیجات مصرف 15 روز نگهداری هنگام لزوم بازار عرضه شود (همیشه)

فصل اول طراحی سردخانه عمومی شهر طبس

1-1 خواسته پروژه

محاسبه بار برودتی حداکثر سردخانه مذکور

انتخاب دیوارها مصالح مناسب

طرح نقشه پلان سردخانه ، مقیاس

نقشه موتورخانه

ترسیم مدار لوله کشی

با فرض سیستم دو کمپر سوره چند اواپراتور ترسیم سیکل تبرید محاسبه قدرت کمپرسورها

محاسبات تعیین کندانسور ابی کندانسور هوایی

تعیین مشخصات هریک اواپراتورها

1-2 موقعیت سردخانه :

عرض جغرافیایی

ارتفاع سطح (m)

درجه حرارت هوا C (در تابستان)

هوای

تر

درجه حرارت زمستان

مقدار رطوبت نسبی ساعت 12.30

3336

900

مطلق

متوسط

متوسط روزانه

05/37

88/3-

16

حداقل

حداکثر

حداقل

حداکثر

34

19

48

3/24

7/43

در جدول فوق مشخصات شهر طبس اورده شده است.

1-3 فرضیات :

مبرد R-22 ، درجه حرارت راهروها 21C درجه حرارت پیش سرد کن 1C- ارتفاع سردخانه 5m ارتفاع اتاقهای انجماد سریع 2m سردخانه بصورت سوله نظر گ شده است.

در دنباله مقدار مصرف سرانه متوسط سال مقدار مصرف روزانه هر نفر مقدار محصول قرار سردخانه نگهداری شود صورت یک جدول ارایه شود.

1-4 تنوع محصولات

محصول

مصرف سرانه متوسط سال (kg)

مقدار مصرف روزانه (kg)

مقدار محصولی باید نگهداری شود (kg)

پرتقال

15

04167/0 = 365 / 15

56250 = 45000 (30 ( 4176/0

سیب

15

04167/0 = 365 / 15

56250 =00 450 (30 ( 4176/0

هلو

10

02739/0 = 365 / 10

3/36986 = 45000 (30 ( 02739/0

خیار

15

04167/0 = 365 / 15

72/27739 =00 450 (15 ( 4176/0

سبزیجات

25

0689/0 = 365 / 25

46232 =00 450 (15 ( 0689/0

سیب زمستانی

15

04167/0 = 365 / 15

56250 = 45000 (30 ( 4176/0

گوشت گاو

35

0958/0 = 365 / 35

389990= 45000 (90 ( 0958/0

گوشت گوسفند

35

0958/0 = 365 / 35

389990= 45000 (90 ( 0958/0

گوشت مرغ

20

05479/0 = 365 / 20

5/221899= 45000 (90 ( 05479/0

گوش گاو پیش سردکن

35

0958/0 = 365 / 35

8865= 45000 (2 ( 0958/0

گوشت گوسفند پیش سردکن

35

0958/0 = 365 / 35

8865= 45000 (2 ( 0958/0

گوشت مرغ پیش سردکن

20

05479/0 = 365 / 20

4931= 45000 (2 ( 05479/0

گوشت گاو انجماد



اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: سردخانه ,مصرف ,نگهداری ,0گوشت ,بازار ,حرارت ,وارد سردخانه ,0958 0گوشت ,بازار عرضه ,مقدار مصرف ,درجه حرارت ,طراحی سردخانه عمومی ,کارافرینی طراحی سرد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل