ویژگیهای چربی استفاده خوراک دام طیور


لینک دانلود خرید پایین توضیحات

فرمت word  قابل ویرایش پرینت

تعداد صفحات: 8

 

موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران

موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است ایران که طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فراورده‏ها تعیین تدوین اجرای انها کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف هدفهای موسسه عبارتست از:

( تعیین، تدوین نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، کمک بهبود روشهای تولید افزایش کارائی صنایع جهت خودکفائی کشور- ترویج استانداردهای ملی – نظارت اجرای استانداردهای اجباری – کنترل کیفی کالاهای صادراتی مشمول استاندارد اجباری جلوگیری صدور کالاهای نامرغوب منظور فراهم نمودن امکانات رقابت کالاهای مشابه خارجی حفظ بازارهای بین المللی کنترل کیفی کالاهای وارداتی مشمول استاندارد اجباری منظور حمایت مصرف کنندگان تولیدکنندگان داخلی جلوگیری ورود کالاهای نامرغوب خارجی راهنمائی علمی فنی تولیدکنندگان، توزیع کنندگان مصرف کنندگان – مطالعه تحقیق درباره روشهای تولید، نگهداری، بسته بندی ترابری کالاهای مختلف – ترویج سیستم متریک کالیبراسیون وسایل سنجش – ازمایش تطبیق نمونه کالاها استانداردهای مربوط، اعلام مشخصات اظهارنظر مقایسه‏ای صدور گواهینامه‏های لازم ) .

موسسه استاندارد اعضاء سازمان بین المللی استاندارد باشد لذا اجرای وظایف خود اخرین پیشای علمی فنی صنعتی جهان استفاده نماید شرایط کلی نیازمندیهای خاص کشور توجه قرار دهد.

اجرای استانداردهای ملی ایران نفع تمام مردم اقتصاد کشور است باعث افزایش صادرات فروش داخلی تامین ایمنی بهداشت مصرف کنندگان صرفه جوئی وقت هزینه نتیجه موجب افزایش درامد ملی رفاه عمومی کاهش قیمتها شود.

 کمیسیون استاندارد ویژگیهای چربی استفاده خوراک

دام طیور

 رئیس

جامعی -پرویز

دکتر تغذیه دام مواد غذائی

دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران

 اعضاء

ازرمی -گلرخ

فوق لیسانس شیمی

کارخانه روغن نباتی پارس ( قو )

جوادی -افاق

دکتر دامپزشک

سازمان دامپزشکی

حربی -کتایون

لیسانس زیست شناسی

موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران

زند- محمود

دکتر دامپزشک

کارخانه خوراک دام نمونه

کمیلی بیرجندی -ملیحه

فوق لیسانس تغذیه

ازمایشگاه دام طیور دانشکده دامپزشکی

نصیری - فریدون

دکتر دامپزشک

کارخانه خوراک دام پارس

 دبیر

صیانتی - احمد

مهندس کشاورزی

موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران

فهرست مطالب

 

ویژگیهای چربی استفاده خوراک دام طیور

مقدمه

هدف دامنه کاربرد

تعریف

ویژگیها

نمونه‏برداری روشهای ازمون

بسته بندی نشانه گذاری

بسمه‏تعالی

پیشگفتار

استاندارد ویژگیهای چربی استفاده خوراک دام طیور که بوسیله کمیسیون فنی خوراک دام طیور تهیه تدوین شده هفتاد هشتمین کمیته ملی استاندارد فراورده‏های کشاورزی غذائی مورخ 67/12/21 تائید قرار گ , اینک استناد ماده یک قانون مواد الحاقی قانون تاسیس موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران مصوب اذرماه 1349 بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

برای حفظ همگامی هماهنگی پیشای ملی جهانی صنایع زمینه صنایع علوم , استانداردهای ایران مواقع لزوم تجدیدنظر قرار خواهند گرفت هرگونه پیشنهادی که اصلاح تکمیل استانداردها برسد هنگام تجدیدنظر کمیسیون فنی مربوط توجه واقع خواهد شد .

بنابراین مراجعه استانداردهای ایران باید همواره اخرین چاپ تجدیدنظر انها استفاده نمود .

در تهیه تدوین استاندارد سعی شده است که ضمن توجه شرایط موجود نیازهای جامعه حتی‏المقدور بین استاندارد استاندارد کشورهای صنعتی پیش هماهنگی ایجاد شود .

لذا بررسی امکانات مهارتهای موجود اجرای ازمایشهای لازم استاندارد استفاده منابع زیر تهیه گردیده است :



اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: استاندارد ,استفاده ,صنعتی ,استانداردهای ,خوراک ,کالاهای ,تحقیقات صنعتی ,استاندارد تحقیقات ,چربی استفاده ,ویژگیهای چربی ,استفاده خوراک ,استاند
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل